Feedback från läsare

En del av de som läst Promilleboken hör av sig till mig och delar med sig av sina kommentarer. Här är några av dem.

Har precis läst din bok och fått sätta ord på det jag intuitivt vetat hela mitt liv. Första gången jag drack var jag 14 år och jag tyckte genast om det.

Sedan dess har jag druckit en del och börjar oroa mig för suget som uppstår. Är 56. Min mamma har aldrig druckit alkohol men pappa drack kopiösa mängder och hela hans liv kretsade runt alkohol. Konstigt nog levde han 12 är längre än min mor.

Först nu börjar jag förstå på riktigt det här med hög alkoholtolerans och biologiska arv men även med val som bidrar till resultatet. Tack för verktyg du ger oss i boken, testar att kontrollera mitt intag enligt rekommendationen, fixar jag inte det återstår det enda, avstå helt.

Lena


Äntligen en bok som vi som arbetar med alkohol- och drogrelaterade ärenden på arbetsplatserna har nytta av i vårt arbete. Tack Anna!

Boken kommer att göra nytta i både det förebyggande arbetet och i arbetet att skapa insikt hos dom som vi behöver hjälpa till olika insatser.

Bo Bergdahl QEHS Director, Bergteamet


Anna Sjöströms bok är ett måste om du någon gång varit i kontakt med beroende eller undrar om du eller någon i din familj eller vänkrets har ett destruktivt beteende. Denna bok hade jag behövt för många år sedan.
Tack Anna! Tack!

Janique Svedberg, Författare och Recovery Coach, Road to Recovery