Coaching

Har det blivit lite för mycket på sista tiden? Har du en medarbetare, anhörig eller vän med alkoholproblem? Behöver du någon att prata med? Då kan du boka coaching med mig. 


Hos mig kan du, helt anonymt och utan pekpinnar, få diskutera din situation och hur du vill att den egentligen ska se ut. Du kan anlita mig när som helst när du vill prata om alkohol. Om du vill göra en förändring så kan jag hjälpa dig med det. Jag erbjuder också chefsstöd.

Jag brukar beskriva min roll som att jag är en slags personlig tränare, PT – men med fokus på alkohol.

Motiverande samtal och KBT

Jag är utbildad samtalsterapeut (KBT Steg 1) och specialiserad på riskbruk och skadligt bruk av alkohol. Tillsammans utforskar vi hur din situation ser ut och jag hjälper dig att formulera en målsättning för vårt arbete tillsammans. 

För att vårt samarbete ska fungera på bästa sätt så brukar jag fakturera i förskott för fem coachingssamtal åt gången och efter vart femte samtal så tar du ett beslut om du vill fortsätta eller ej.

Pris per coachingssamtal är 1200 kr i timmen. För företagskunder tillkommer moms på priset.

Jag kan också erbjuda coachingspaket där alkoholmätaren CRAS ingår. Det kan användas både för arbetsgivare och privatpersoner. 


Kontakta mig för coaching