Coaching

Är du orolig för att dricker för mycket?

Har du en medarbetare, anhörig eller vän med alkoholproblem? Jag kan stötta dig på din resa.

Chefsstöd via Zoom

Att prata om alkoholvanor och rehab med en anställd kan kännas både svårt och obekvämt. Jag hjälpa och stötta dig genom processen och förbereda dig inför svåra samtal. Med lång erfarenhet av att jobba med dessa frågor på arbetsplatser vet jag vad du står inför och jag vet hur man gör. Jag kan hjälpa dig!

Behöver du hjälp att planera och följa upp lämpliga rehabinsatser så hjälper jag dig gärna. Jag har ett stort nätverk inom arbetsmiljö, företagshälsovård och rehabilitering som jag gärna delar med mig av. Varje medarbetare är unik och rehabinsatserna behöver ofta anpassas till individen.

Det kan det vara skönt för dig att kunna prata med en oberoende part. Jag fungerar som din rådgivare och ditt bollplank och tillsammans hittar vi de insatser som passar din medarbetare och din organisation bäst. Chefsstödet sker digitalt.

Anhörigsamtal – CRAFT

Att vara anhörig till någon med alkoholproblem kan kännas överväldigande. Det är svårt att veta vad man ska göra och inte sällan sätts de egna behoven på undantag.

Jag erbjuder stöd till anhöriga och använder mig av CRAFT-metoden som har två målsättningar: att motivera din närstående till behandling och att du ska må så bra som möjligt oavsett vad din närstående väljer att göra.

Den här metoden är inriktad på görandet. Vad du som anhörig kan göra för att själv må bättre och hjälpa din närstående till behandling. Vi kartlägger situationen som den ser ut idag och sätter målsättningar för vårt arbete tillsammans.

70 procent av de som genomgår ett CRAFT-program lyckas motivera sin närstående till behandling och mår också bättre psykiskt efter avslutad behandling.

Coaching för privatpersoner

Jag erbjuder coaching och för dig som tröttnat på ditt beteende och vill göra en förändring. Hos mig är du helt unik och kommer att känna dig omhändertagen. Jag en endast emot en handfull klienter åt gången eftersom jag villl vara helt närvarande och engagerad vår kontakt. Tillsammans tittar vi på hur din situation ser ut och jag hjälper dig att formulera en målsättning. Jag är utbildad samtalsterapeut (KBT Steg 1) och specialiserad på alkohol.

Varje samtal tar 45 minuter. Du bokar ett samtal i taget och bestämmer själv hur många gånger du vill träffas. Vi kan träffas både på plats i Stockholm och digitalt.