Beställ Pekbok för småfulla

Vill du starta ett samtal om alkohol på din arbetsplats, ta med en kul snackis till kalaset eller köpa en annorlunda gå bort-present? Vill du ge något med med mervärde till ungdomarna, vännerna och mormor? Då har du helt rätt bok framför dig. 


Problem, problem, problem och döden. Det är så det brukar låta. En massa pekpinnar om något av det roligaste vi vet – alkohol. Men hur bra funkar det? Vi håller ju för öronen redan från början.

Men jag tror att du som läser det här faktiskt kan hålla två motsägelsefulla tankar i huvudet samtidigt. Alkohol är kul och ett av våra största folkhälsoproblem. En annan sån motsägelse är att du kan dricka alkohol på ett sätt som faktiskt minskar risken för problem.

De flesta gillar inte att prata om hur mycket de dricker. Vi pratar hellre om pengar, sex och toalettbesök. I den här boken utmanar jag några av de vanligaste fördomarna och uppfattningarna om alkohol. Varför då? För att vi ska börja prata om alkohol. Om hur vi faktiskt har det, vi som dricker.

Specialpris på hemsidan

Under april månad får du boken till ett specialpris, 139 kr inkl. moms och porto. Du beställer den genom att göra en Swish betalning till 1236823686 och skriva din namn och leveransadress i betalningsinformationen.

Vill du samtidigt beställa Glasklart. drick smartare så lägger du på 125 kr så kommer den också i din brevlåda.

Köper du fem böcker får du betala för fyra. Vill du köpa ännu fler? Hör av dig med hjälp av formuläret nedan.

Pekbok för småfulla av Anna Sjöström, framsida