Beställ Pekbok för småfulla

Vill du starta ett samtal om alkohol på din arbetsplats, ta med en kul snackis till kalaset eller köpa en annorlunda gå bort-present? Vill du ge något med med mervärde till ungdomarna, vännerna och mormor? Då har du helt rätt bok framför dig. 


Problem, problem, problem och döden. Det är så det brukar låta. En massa pekpinnar om något av det roligaste vi vet – alkohol. Men hur bra funkar det? Vi håller ju för öronen redan från början.

Men jag tror att du som läser det här faktiskt kan hålla två motsägelsefulla tankar i huvudet samtidigt. Alkohol är kul och ett av våra största folkhälsoproblem. En annan sån motsägelse är att du kan dricka alkohol på ett sätt som faktiskt minskar risken för problem.

De flesta gillar inte att prata om hur mycket de dricker. Vi pratar hellre om pengar, sex och toalettbesök. I den här boken utmanar jag några av de vanligaste fördomarna och uppfattningarna om alkohol. Varför då? För att vi ska börja prata om alkohol. Om hur vi faktiskt har det, vi som dricker.


Bokbeställning

Lämna ett meddelande om du vill ha en personlig hälsning i boken. Betalning i förskott till Swish eller Bankgiro. Priset inkluderar porto och moms. All information skickas till dig via e-post. Dubbelkolla att du fyllt i rätt mejladress.

När du har skickat din beställning kommer du till en ny sida. Kontrollera att din mejladress är korrekt!

Pekbok för småfulla av Anna Sjöström, framsida