Föreläsning

Om du är på jakt efter en föreläsning med fokus på hur man kan förebygga alkoholproblem så har du hamnat rätt. Promilletanten erbjuder spännande och roliga föreläsningar för både små och stora grupper. Och alltid utan pekpinnar.

Anna Sjöström, Promilletanten
I Sverige är 90 procent av den vuxna befolkningen alkoholkonsumenter. Men ingen vill prata om det. Därför utvecklar en massa människor problem helt i onödan.

I de flesta utbildningar om alkohol pratar man om problemet och hur vi på bästa sätt ska ta hand om det. I Promilletantens föreläsningar har vi istället fokus på det som händer innan det är för sent. För det går faktiskt att dricka alkohol utan att öka risken för problem. Om vi dricker lite smartare och gör medvetna val.

Promilletanten erbjuder skräddarsydda föreläsningar om alkohol för små och stora grupper. Helt utan pekpinnar och med glimten i ögat får deltagarna lära sig mer om sin egen risk för att utveckla problem och hur de själva kan skapa ett hållbart förhållningssätt till alkohol. I sitt kortaste format kan jag erbjuda en inspirationsföreläsning på 60 minuter. Bokar du en heldagsföreläsning kan jag hjälpa till att rusta din organisation med verktyg för att förebygga och hantera alkoholfrågan på ett hållbart sätt.

Vill du inte köpa grisen i säcken föreslår jag ett besök på min Youtube-kanal för att se exempel på korta informationsfilmer och en riktig föreläsning.