Föreläsning

Om du är på jakt efter en föreläsning med fokus på hur man kan förebygga alkoholproblem så har du hamnat rätt. Promilletanten erbjuder spännande och roliga föreläsningar för både små och stora grupper. Och alltid utan pekpinnar.

Anna Sjöström, Promilletanten

I de flesta utbildningar om alkohol pratar man om problemet och hur vi på bästa sätt ska ta hand om det. I Promilletantens föreläsningar har vi istället fokus på det som händer innan det är för sent. För det går faktiskt att dricka alkohol utan att öka risken för problem. Om vi dricker lite smartare och gör medvetna val.

Promilletanten erbjuder skräddarsydda föreläsningar om alkohol för arbetsgivare, skolor och organisationer. Helt utan pekpinnar och med glimten i ögat får deltagarna lära sig mer om sin egen risk för att utveckla problem och hur de själva kan skapa ett hållbart förhållningssätt till alkohol. I sitt kortaste format kan jag erbjuda en inspirationsföreläsning på 60 minuter. Bokar du en heldagsföreläsning kan jag hjälpa till att rusta din organisation med verktyg för att förebygga och hantera alkoholproblem på ett hållbart sätt.

Intresserad av mer information? Kontakta mig här!

“Klarttänkt,pedagogisk och faktabaserad utbildare med din kompetenshöjning i fokus.
Rolig och snygg på köpet.
En riktig stjärna.”

Agneta Björck
leg.sjuksköterska, utbildare, handledare inom beroende och psykiatri

“På Åland behövde vi en föreläsare som kunde strukturera och pedagogiskt lägga upp en fungerande effektiv utbildning för en lagstadgad utbildning för rattfylleridömda. Materialet behövde vara lättillgängligt, flexibelt, intressant och så pass utmanande att det skapar vilja till förändring hos deltagarna. Svår kombo, på min ära. Tills Anna kom in i bilden.

Hennes kunskap, förståelse och brinnande intresse var exakt vad som behövdes för uppgiften. På köpet kom förstås Annas obetalbara, coola stil som verkligen sitter helt rätt för våra behov!”

Ålands landskapsregering