Samtal om alkohol och droger

Kärnan i Promilletantens verksamhet är samtal om alkohol och droger. Jag pratar med privatpersoner, familjer och organisationer och efter 20 år tycker jag fortfarande att varje möte är spännande och lärorikt.

Promilletanten hjälper personer som har tröttnat på sitt eget beteende och vill göra en förändring. Anhöriga kan få hjälp att sätta gränser och må bättre. Organisationer och arbetsgivare kan få hjälp med att starta en diskussion om alkohol med fokus på hur man avdramatisera frågan och förebygga problem.

Anonymt och utan pekpinnar

Oroar du dig för ditt eget drickande? Är du redo för att göra en förändring när det gäller din droganvändning? Då kan det vara till hjälp att samtala med någon utomstående.

Hos mig kan du, helt anonymt och utan pekpinnar, få diskutera din situation och hur du vill att den egentligen ska se ut. Du kan anlita mig när som helst när du behöver prata om alkohol och droger. Om du vill göra en förändring så kan jag hjälpa dig med det. Jag brukar beskriva min roll som att jag är en slags personlig tränare, PT – men med fokus på alkohol och droger.

Tillsammans utforskar vi hur din situation ser ut och jag hjälper dig att formulera en målsättning för vårt arbete tillsammans. Jag kan också erbjuda en ADDIS-utredning om du vill ha en vetenskaplig bedömning av hur allvarliga dina problem är.

För att vårt samarbete ska fungera på bästa sätt så brukar jag fakturera i förskott för fem samtal åt gången och efter vart femte samtal så tar du ett beslut om du vill fortsätta eller ej. Om du vill avboka eller ändra mötestid så måste du göra det 24 timmar i förväg. Avbokar du senare eller glömmer att komma så debiterar jag fullt pris. Pris per session är 950 kr i timmen inkl. moms för privatpersoner, exkl. moms för företag. Jag kan också erbjuda coachingpaket där alkoholmätaren Previct ingår, både för arbetsgivare och privatpersoner.