Samtal om alkohol och droger

Kärnan i Promilletantens verksamhet är samtal om alkohol. Jag pratar med privatpersoner, familjer och organisationer och efter 20 år tycker jag fortfarande att varje möte är spännande och lärorikt.

Promilletanten hjälper personer som har tröttnat på sitt eget beteende och vill göra en förändring. Anhöriga kan få hjälp att sätta gränser och må bättre. Organisationer och arbetsgivare kan få hjälp med att starta en diskussion om alkohol med fokus på hur man avdramatisera frågan och förebygga problem. Så här i Coronatider kan det vara bra att veta att jag genomför en stor del av mina samtal via Skype.

Hos mig kan du, helt anonymt och utan pekpinnar, få diskutera din situation och hur du vill att den egentligen ska se ut. Du kan anlita mig när som helst när du vill prata om alkohol. Om du vill göra en förändring så kan jag hjälpa dig med det. Jag brukar beskriva min roll som att jag är en slags personlig tränare, PT – men med fokus på alkohol.

Tillsammans utforskar vi hur din situation ser ut och jag hjälper dig att formulera en målsättning för vårt arbete tillsammans. Jag kan också erbjuda en ADDIS-utredning om du vill ha en vetenskaplig bedömning av hur allvarliga dina problem är.

För att vårt samarbete ska fungera på bästa sätt så brukar jag fakturera i förskott för fem samtal åt gången och efter vart femte samtal så tar du ett beslut om du vill fortsätta eller ej. Om du vill avboka eller ändra mötestid så måste du göra det 24 timmar i förväg. Avbokar du senare eller glömmer att komma så debiterar jag fullt pris. Pris per session är 1100 kr i timmen inkl. moms för privatpersoner, exkl. moms för företag. Jag kan också erbjuda coachingpaket med regelbundna nykterhetstest med hjälp av det digitala systemet CRAS både för arbetsgivare och privatpersoner.

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig

Om du är osäker på om du behöver min hjälp kan jag rekommendera att du genomför Alkoholprofilen.